Werken Aquafin – planning (update 08/10/2018)

De aannemer gaat beginnen met de voorbereidende werken voor het aanleggen van de lijnvormige elementen (borduren) in Onderdorp en Kloosterstraat.

Eerst plaatsen ze de straatkolken, waarmee de arbeiders al bezig zijn en waarbij de inwoners nog altijd hun inrit kunnen bereiken.
Na deze werken start de aannemer met het voorbereidend grondwerk voor de betonnen lijnvormige elementen. Ze zullen eerst zo veel mogelijk voorbereidend grondwerk doen zonder aan de opritten te komen, maar uiteindelijk zal dit ook moeten gebeuren en dit staat gepland voor donderdag 11 oktober en vrijdag 12 oktober 2018.

De week daaropvolgend zullen de betonnen borduren getrokken worden. Bijgevolg zullen de inwoners vanaf donderdag 11 oktober tot en met dinsdag 23 oktober 2018 hun oprit niet op kunnen. Vanaf maandag 22 oktober zal de aannemer geleidelijk aan de inritten voorlopig terug toegankelijk kunnen maken. Ze zullen in die week ook beginnen met het maken van de steenslagondergrond voor het plaatsen van de asfaltlaag. Het asfalt zal eind oktober of begin november aangelegd worden.

Doordat de nutsmaatschappijen op sommige plaatsen maar een beperkte ruimte hebben om na de asfaltering hun leidingen in de grond te leggen, zullen er hier en daar stukken lijnvormige elementen later aangelegd worden, na de asfaltering.

Het spreekt vanzelf dat tijdens de periode van 11 tot 23 oktober 2018 geen voertuigen in de werkzone mogen geparkeerd worden tijdens de werkuren.
Parkeermogelijkheden tijdens deze werken :
parking Boomstraat, Moelingerweg.
in de werkzone : buiten de werkuren tot 6.30 u ’s morgens.

De aannemer voorziet tijdelijke brugjes zodat de inwoners over de betonnen borduur kunnen geraken en hun huis kunnen bereiken. Dit allemaal indien het weer het toelaat om deze werken te kunnen uitvoeren.

Dank voor het begrip!

Contact

Gemeente VoerenGemeenteplein 13798 VoerenE info@devoor.beT 04 381 99 40F 04 381 22 27
stratenplan.img

Openingsuren AC de Voor

Openingsuren AC de Voor