Gemeente Voeren - Natuurlijk rustig!

Nieuws

Lokaal bestuur Voeren werft aan!

Vacature

Lokaal Bestuur Voeren gaat over tot de aanwerving van

1 ADMINISTRATIEF MEDEWERK(st)ER
Dienst Financiën

contractueel | 4/5e | C1-C3 | wervingsreserve van 2 jaar


FUNCTIE:

Samen met je collega van de dienst financiën en onder leiding van de financieel directeur sta je in voor de nauwgezette uitvoering van een divers gamma aan financiële taken binnen het gemeente- en OCMW-bestuur, met onder meer:

- Het registreren en boeken van inkomende facturen
- Het verwerken van betalingen en versturen van betalingsherinneringen
- Het opmaken van uitgaande facturen voor diensten van gemeente/OCMW (vb. maaltijdbedeling)
- Het administratief verwerken van verschillende gemeentelijke belastingen (o.m. aangifteformulieren opmaken, verzenden en ingediende aangiften controleren, belastingkohier voorbereiden)
- Het administratief opvolgen van de kerkbesturen en hun financiën

PROFIEL:

nauwkeurig en oog voor detail • communicatief • discreet • diploma secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs • pluspunt: kennis van boekhouding/financiën

AANWERVINGSVOORWAARDEN:

Je slaagt voor het taalexamen (elementaire kennis Frans voor kandidaten met een niet-Franstalig diploma en grondige kennis Nederlands voor kandidaten met een anderstalig diploma).

Je slaagt voor de selectieprocedure die bestaat uit een schriftelijke en een mondelinge proef.

AANBOD:

Veel afwisseling, in ruil voor evenveel voldoening. Een contractuele en deeltijdse betrekking (4/5e) van onbepaalde duur, aangevuld met maaltijdcheques twv. € 8,00/dag, gezinshospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, 24 verlofdagen op jaarbasis, overname van relevante beroepservaring in overheids- en privésector, een geïndexeerd bruto jaarsalaris tussen € 27.098,65 en € 49.597,52.

INTERESSE?

Stuur je sollicitatiebrief met CV, een afschrift van je diploma en uittreksel uit het strafregister, uiterlijk 12 juni 2023 (poststempel geldt als bewijs), aangetekend naar het Vast Bureau, t.a.v. de personeelsdienst, Gemeenteplein 1, 3798 Voeren of via personeel@devoor.be.

Wil je meer info over de jobinhoud? Neem dan contact op via financieel.directeur@devoor.be of 04 381 99 40.

PROCEDURE?
De kandidaten die aan de voorwaarden voldoen, zullen uitgenodigd worden voor een taalexamen. Dit zal doorgaan op zaterdag 17 juni 2023. De kandidaten die geslaagd zijn voor het taalexamen worden uitgenodigd op de schriftelijke proef die doorgaat op maandagavond 19 juni 2023. Bij een goed resultaat word je uitgenodigd voor een mondeling gesprek op vrijdag 30 juni 2023.

Je wordt steeds tijdig geïnformeerd over de volgende stap in het selectieproces.

Bij meer dan 7 sollicitaties zal er een preselectie gebeuren op basis van de vermelde relevante ervaring in het CV.